Retournerings voorwaarden

You're currently viewing the Dutch Refund Policy.
Please find other languages under "Refund Policy Translation" (§6).

§1 Retourbeleid

Wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat u na ontvangst van uw artikel 30 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen.


Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. U hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Om een retour te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@roverrats.com. 

Zodra de retourzending is geaccepteerd, ontvangt u instructies over hoe en waar u uw pakket naartoe moet sturen. De retourzending moet door u worden betaald. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd als retour. Na aanvaarding moet u een retourlabel maken met een vervoerder van uw keuze. 

U kunt altijd contact met ons opnemen voor elke retourvraag via info@roverrats.com.

§2 Schade en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Alle plastic producten kunnen kleine defecten of kleurverschillen vertonen die de functionaliteit niet beïnvloeden. Deze gelden niet als schade. 

§3 Ruilen

De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is het artikel dat u hebt eerst terug te sturen, en zodra de terugzending is aanvaard, een afzonderlijke aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

§4 Europese Unie 14 dagen bedenktijd

Ongeacht het bovenstaande, als de goederen worden verzonden naar of binnen de Europese Unie, heeft u het recht uw bestelling binnen 14 dagen te annuleren of terug te sturen, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging. De retourzending moet door u worden betaald. Zoals hierboven vermeld, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het hebt ontvangen, ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. U hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig. U vindt een voorbeelddocument in onze Algemene Voorwaarden (§6 Herroepingsrecht) hier.

§5 Restitutie

Wij brengen u op de hoogte zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en laten u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u binnen 10 werkdagen automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalwijze. Denk eraan dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en verwerkt.

Als er meer dan 14 werkdagen zijn verstreken sinds wij uw retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@roverrats.com.

§6 Retourneringsvoorwaarden vertaling

De retourneringsvoorwaarden zijn volledig vertaald in het Engels, Duits of Nederlands.

De Duitse versie vindt u hier.

De Engelse versie vindt u hier.

Laatst bijgewerkt: 15 december 2022